Olijfolie Horeca

olijfolie horeca

De olijfolie horeca bij Saborpuro is afkomstig van ambachtelijke makers. We selecteren kleine producenten die werken met de passie van altijd en de meest moderne technieken. Deze combinatie resulteert in oliën met geschiedenis, unieke smaken die de smaakpapillen veroveren van wie ze proeft.

Olijfolie is een product dat aanwezig is in keukens over de hele wereld. Het kan worden gebruikt om gerechten mee te bereiden, maar het is ook een gerecht op zich. Sommige olijvenvariëteiten leveren olie op met veel smaak, waar alleen wat lekker brood bij geserveerd hoeft te worden

De olijf, het hart van olijfolie horeca

De olijf is de moeder van de olie, de bron van alles wat volgt. Afhankelijk van de gebruikte olijfsoort worden verschillende smaken verkregen: milder, intenser, pittiger.

Er is arbequina olijfolie, die zacht en delicaat is, en picual olie, die een lichte bitterheid en kruidigheid heeft en een fruitige smaak. Dankzij de bijzonderheden van elke olijf zijn er oliën op de markt die met oneindig veel gerechten gecombineerd kunnen worden.

Je wilt de beste olijfolie kopen van de hoogste kwaliteit. Hier bij Saborpuro bieden we een volledig scala aan olijfoliën, allen met complete traceerbaarheid. Het doel van ons bedrijf is om onze klanten te voorzien van de meest karakteristieke en verfijnde producten van de Spaanse cultuur, zoals olijfolie, jamon en noga. Drie basiselementen van de Iberische gastronomie die elke hoek van de wereld waar ze verschijnen veroveren.

Olijfolie horeca van Saborpuro is is van de producenten van de absolute top van de wereld. Zij zijn tijd en ruimte ontstegen en staan op tafel bij restaurants over de hele wereld. Vanuit Saborpuro willen we bijdragen aan de promotie van zo’n bijzonder en uniek product als olijfolie uit Spanje, het resultaat van jarenlange traditie en verbetering.

olijfolie horeca
whatsapp sturen
1
Stuur ons een bericht!