Olijfolie Groothandel

olijfolie groothandel

Saborpuro is een distributeur van Spaanse producten van hoge kwaliteit. Saborpuro is opgericht door Cecile van Berkum en heeft een gespecialiseerd assortiment aan charcuterie, nougat en olijfolie. Als je een olijfolie groothandel zoekt, ben je hier aan het juiste adres.

 

Waarom zou je bij onze olijfolie groothandel kopen?

Omdat olijfolie een zeer veelzijdig product is, erg lekker en zeer gewaardeerd in de grote keukens van de wereld. Of je nu een cateringbedrijf hebt, een restaurant of een delicatesen winkel, in onze olijfolie groothandel vind je wat je nodig hebt.

Laat ons je adviseren om de soort en verpakking te vinden die het beste past bij de smaken waarmee je werkt en de gerechten die je bereidt.

Olijfolie groothandel van de beste kwaliteit

Het proeven van een goede olijfolie is een unieke ervaring. Smaken vol kracht, subtiliteit en diepgang. Bij de goothandel olijfolie van Saborpuro vind je olijfolie van zeer hoge kwaliteit en van veel verschillende soorten, zodat je kunt genieten van de contrasten van dit vloeibare goud.

De olijfolie horeca in Spanje heeft een eeuwenlange traditie, het is een industrie die groeit en haar processen verbetert om producten van zeer hoge waarde aan te bieden.

Op de markt vind je olijfolie van veel verschillende rassen olijven. Elk van hen heeft zijn eigen bijzonderheden die het uniek maken. De smaak verandert aanzienlijk van de ene variëteit tot de andere, daarom is het zo’n veelzijdige specerij, omdat het kan worden gecombineerd, afhankelijk van de variëteit die we kiezen.

Zo is arbequina olijfolie een milde olie, heel licht, met een fruitige geur en een wat zoete smaak. Ze is delicaat en voelt aangenaam aan en is afkomstig van de olijf met dezelfde naam: arbequina. Dit is een vroegrijpe kleine olijf en wordt geoogst tussen half oktober en begin november.

Olijfolie Groothandel
whatsapp sturen
1
Stuur ons een bericht!