Een tocht langs die kleine dorpjes, op bezoek bij die unieke, verborgen producenten en overnachten in die prachtige hotelletjes die je zelf had willen ontdekken.

Geen twee expedities zijn hetzelfde; u zult elke keer weer nieuwe avonturen beleven en nieuwe dingen te ontdekken. Maar elke keer is  het programma rijk gevuld, het eten speciaal en overvloedig en de beleving onovertroffen.

“Cecile van Berkum van Saborpuro heeft er haar job van gemaakt om, in de wilde Sierra Nevada en het Zuid-Spaanse Alpujarra, Granada en Andalucia, als een soort Foodscout dit soort bedrijfjes te vinden. Zij organiseert “smaakexpedities” en ze neemt je mee naar al haar geheime adresjes.’

Frans van Meeuwen, (Passion HI, 2014)

“Wat hebben we veel geleerd over olijfolie: extra virgine, gezond, anti-oxydanten, cholestorverlagend, vitaminerijk. En natuurlijk over de oogst en de toepassingen. Heel verrassend!”

Jan Cremers (Hoeve de Boogaard, Geijsteren)

“Bereid je voor op een wat wilde tocht door het zuiden van het Iberisch schiereiland waarbij je veel kilometers aflegt, soms afspraken niet doorgaan, maar waar je altijd als een rijker mens van terugkeert.”

Frans van Meeuwen, (Passion HI, 2014)

Tip: op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw kookgroep?