Saborpuro brengt smaakvolle, pure producten uit Andalucía naar de keukens in Nederland en België. Saborpuro levert als importeur en groothandel uitsluitend aan horeca en delicatessenwinkels.

Saborpuro, pure smaak

We werken uitsluitend samen met bevlogen leveranciers die volledige transparantie geven over hun productieproces.

Saborpuro staat dan ook voor duurzaamheid: ecologische productiewijzen, respect voor het ambacht en kleinschaligheid. Ons assortiment komt tegemoet aan de moderne verwachtingen van voedselveiligheid, eerlijkheid en ambachtelijke kwaliteit.

Liefde voor mooie producten uit Spanje

Cecile van Berkum

Cecile van Berkum, oprichter en eigenaar, is in 2008 Saborpuro gestart om te helpen de eeuwenoude, warme en hartelijke cultuur van de Spaanse Alpujarra streek een toekomst te geven. In deze vergeten bergstreek in Andalucía weet de bevolking – tegen de verdrukking in – een puur en ambachtelijk leven te handhaven.

Hun Mediterrane dieet staat bekend als eenvoudig, gezond en bijzonder smakelijk. Pure, eerlijke ingrediënten vormen het hart van deze keuken. Op zoek naar producten die aan alle strenge eisen van Cecile voldoen, is daar olijfolie uit een andere streek van Spanje aan toegevoegd.

Intussen woont Cecile Van Berkum zelf in een andere bijzondere onbekende streek van Spanje, Asturias in het Noordwesten. Wie weet wat daarvandaan nog aan het assortiment toegevoegd zal worden!

Saborpuro brengt Spaanse bevlogenheid en levenslust naar Nederland. Zodat uw klanten daarvan genieten, elke keer opnieuw.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten, smaken en verhalen? Neem gerust contact met me op!

M 06 15462871 / info@saborpuro.com