Passion HI

Passion holds impressions, trends en traditie in de gastronomie, is het prachtige en smakelijke magazine van Frans van Meeuwen en Herlinda de Clerck. Hierbij een artikel over ons hartelijke bezoek met Soledad Lopez van Finca Duernas aan Jan en Anita Cremers op Hoeve de Boogaard te Geijsteren in Noord-Limburg.

Foodies magazine

Sanne van den Heuvel ging met ons mee op smaakexpeditie naar Andalucia en maakte een prachtig en lekker verslag in Foodies Magazine.

Passion HI

Turron met Saborpuro. Frans van Meeuwen ging met ons mee naar Alicante en genoot van amandelbloesem en heerlijke lekkernijen met amandelen.

Volkskeuken

Onno Kleyn ging mee naar La Alpujarras en proefde van de pure gerechten in Yegen, mijn dorp, en tekende dit eenvoudige en smaakvolle recept in de Volkskeuken in de Volkskrant op.

Onno Kleyn heeft zijn ervaringen nog enkele leuke artikelen gedeeld:

Groenteconfitures uit Andalusië

Makkelijk recept kabeljauw met zwarte olijven en sinaasappel


Bouillon

Super Spaanse olijfolie, schrijft Will Jansen, hoofdredacteur van Bouillon, naar aanleiding van zijn bezoek aan onze leveranciers in Andalucia.


España y más

Annebeth Vis ging voor tijdschrift España y más mee naar onze olijfolieproducent en schreef dit verhelderende artikel over extra virgine olijfolie.

Passion HI

Smaakexpeditie met Saborpuro. Op pad met foodscout Cecile van Berkum. Frans van Meeuwen doet verslag van een bijzondere reis.

Passion HI

Legio X bij restaurant Harry’s in Maastricht. Een artikel uit 2015 toen Audrey Eussen nog chefkok was. Inmiddels is Frank van Thiel al enige jaren chefkok en is ook hij trouwe ambassadeur van de olijfolie van Finca Duernas.

Elsevier

Nicolaas Klei genoot tijdens onze reis naar Andalucia. Niet alleen van de wijnen bij de bodega’s van onze collega’s van Granada Wijnen. Hij was ook diep onder de indruk van de heerlijke ham van Jamones Muñoz.